ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στην AbbVie,διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνολογία και τη δομή μιας ηγετικής φαρμακευτικής εταιρείας, ενώ διαθέτουμε την προσήλωση και το πάθος ενός καινοτόμου εταιρίας βιοτεχνολογίας. Το αποτέλεσμα είναι κάτι σπάνιο στην υγειονομική περίθαλψη σήμερα. Μια εταιρεία που μπορεί να ανακαλύψει και να φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου με θεραπευτικές επιλογές που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων.

aboutimg_03

Το πάθος μας βοηθά τους ασθενείς

Η καινοτομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της AbbVie ως παγκόσμιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας. Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη φαρμάκων που μπορούν να επιτύχουν ισχυρές κλινικές επιδόσεις, μετρήσιμα οφέλη για τους ασθενείς και υψηλή οικονομική αξία, ιδιαίτερα σε τομείς όπου υπάρχει σημαντική ανάγκη, όπως η ηπατίτιδα C, η νευρολογία, η ανοσολογία, και η ογκολογία.

 

Βρίσκουμε καλύτερους τρόπους να βοηθήσουμε τους ασθενείς

Η AbbVie ξεκίνησε ως η ηγετική φαρμακευτική εταιρεία Abbott, η οποία ιδρύθηκε το 1888 από τον Δρ Wallace Abbott, ιατρό που δραστηριοποιούνταν στην πόλη του Σικάγο. Από τότε, η Abbott εξελίχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, παρέχοντας καινοτόμα φάρμακα, προϊόντα κλινικής διατροφής, διαγνωστικά και ιατρικά προϊόντα σε όλον τον κόσμο.


aboutimg_07

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Την 1η Ιανουαρίου 2013, η AbbVie ιδρύθηκε ως παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία με προσήλωση και ικανότητες να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία. Η AbbVie διαθέτει τη σταθερότητα, τους πόρους, την εμπειρογνωσία και το πάθος ώστε να ανακαλύψει, να αναπτύξει και να διαθέσει στην αγορά πρωτοποριακά επιστημονικά επιτεύγματα για την επίλυση των μεγαλύτερων προβλημάτων υγείας που μαστίζουν τον κόσμο τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.


Η ABBVIE ΕΙΝΑΙ…

Προσήλωση.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών και καινοτομιών.

Επιρροή.

Η Abbvie συνδυάζει την σε βάθος αντίληψη των αναγκών των ασθενών και των διαφόρων σταδίων των παθήσεων ώστε να προσφέρει θεραπείες που έχουν επίδραση στην ζωή των ανθρώπων

Η ABBVIE ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ…

  • Ένα χαρτοφυλάκιο με ποικίλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων πολλών κορυφαίων στην αγορά φαρμάκων.

  • Ένα εστιασμένο επιχειρηματικό και επενδυτικό μοντέλο, σχεδιασμένο να καλύψει ανάγκες που δεν έχουν ικανοποιηθεί.

  • Αποδεδειγμένες εμπορικές ικανότητες, υποδομή και εμπειρογνωσία προερχόμενες από μια ιστορία 125 ετών ως καινοτόμος ηγετική φαρμακευτική εταιρεία.

  • Περίπου 25.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων στον κόσμο προκλήσεων υγείας.


img1

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η AbbVie ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά προηγμένες θεραπείες με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Μάθετε περισσότερα »

img2

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Μαζί καθημερινά ανακαλύπτουμε και αναπτύσουμε νέους τρόπους για να βελτιώνουμε την ζωή των ανθρώπων

Προβολή της προσέγγισής μας »

img3

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

Διαθέτουμε την εμπειρία για να επιτύχουμε.

Γνωρίστε τους ηγέτες μας »

Αφήνετε τον ιστότοπο abbvie.gr

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε προορίζεται για τους κατοίκους μίας ή περισσότερων συγκεκριμένων χωρών, όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπο αυτόν. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτικά και άλλα προϊόντα ή για χρήσεις αυτών των προϊόντων που δεν είναι εγκεκριμένες σε όλες τις χώρες ή περιοχές. Αν κατοικείτε σε χώρα πέραν εκείνων στις οποίες απευθύνεται ο συγκεκριμένος ιστότοπος, επικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα της AbbVie για να πληροφορηθείτε καταλλήλως σχετικά με προϊόντα που προορίζονται για τη χώρα σας.

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να είναι σε διαφορετική γλώσσα από την ομιλούμενη στη χώρα σας

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Εξακολουθείτε να θέλετε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο της Abbvie;

ΕΞΟΔΟΣ abbvie.gr


Το παρακάτω "Ναι" link θα σας μεταφέρει εκτός των ιστοτόπων που ανήκουν στην Abbvie

Tα links που σας μεταφέρουν εκτός των παγκοσμίων ιστοτόπων της Abbvie, δεν υπόκεινται κάτω από τον έλεγχο της Abbvie, και η Abbvie δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων και για άλλα links τα οποία μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Abbvie παρέχει αυτά τα links για δική σας διευκόλυνση και η ύπαρξή τους δεν υπονοεί επιδοκιμασία των σχετικών ιστότοπων απο την Abbvie

Ο ιστότοπος που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Επιθυμείτε να αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο;