Skip to main content

Κάνουμε τις ευκαιρίες πράξη

Οι εργαζόμενοι της AbbVie εργάζονται καθημερινά για να ανακαλύπτουν και να  αντιμετωπίζουν πολλές από τις πλέον επείγουσες προκλήσεις υγείας στον κόσμο.

Ενωμένοι σ’ έναν κοινό σκοπό

Είμαστε επιστήμονες, ερευνητές, υπεύθυνοι επικοινωνίας, ειδικοί σε θέματα παραγωγής και ειδήμονες σε ζητήματα ρυθμιστικών αρχών, επαγγελματίες του μάρκετινγκ και άλλα. Είμαστε ταυτόχρονα γονείς, αδελφοί, αδελφές, φίλοι, επικεφαλής κοινοτήτων και εθελοντές. Συνεργαζόμαστε καθημερινά για να δημιουργούμε, να ανακαλύπτουμε και να
προσφέρουμε νέους τρόπους για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.

Διαδραματίστε έναν σημαντικό ρόλο

Όλες οι επαγγελματικές σταδιοδρομίες οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Είτε εργάζεστε στο εργαστήριο, σε γραφείο είτε στην παραγωγή ο στόχος είναι ο ίδιος. Προσφέρουμε ευκαιρίες εξέλιξης που σας δίνουν τη δυνατότητα να καινοτομήσετε, να συνεργαστείτε και να δείξετε το πάθος σας για τους ασθενείς και την αριστεία.

Γνωρίστε τους ανθρώπους. Μοιραστείτε το πάθος.

Από τους νεοπροσληφθέντες εργαζόμενους μέχρι τα ανώτερα στελέχη μας, οι εξής πέντε πεποιθήσεις καθοδηγούν τον τρόπο που εργαζόμαστε και δίνουν ώθηση σε πετυχημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες.

Οι ασθενείς σε πρώτο πλάνο

Emilie Moghabghab, Care Coach Manager, Βηρυτός, Λίβανος

«Εργάζομαι με πολλούς διαφορετικούς τύπους ασθενών. Δεν υπάρχει ένας κανόνας ο οποίος να ισχύει για όλους. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε ασθενή ανάλογα με το ποιος είναι». Η Emilie χρησιμοποιεί ένα φάσμα τεχνικών όταν εργάζεται με ασθενείς, ειδικά με παιδιά και ευάλωτες ομάδες. Μεταξύ των τεχνικών περιλαμβάνονται η κινητοποιητική συνέντευξη και η ανακλαστική ακρόαση.

Ξεφεύγουμε από την πεπατημένη

José Otero Marrero, Clinical Operations Manager, Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο

«Κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου, το οποίο αφορά το να βοηθώ τους ασθενείς και ταυτόχρονα να φέρω αυτές τις κλινικές μελέτες στο Πουέρτο Ρίκo». Ο José υπερέβη πολιτιστικούς φραγμούς στο Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να προωθήσει νέες εξελίξεις στη θεραπεία της ηπατίτιδας C. Η μοναδική προσέγγισή του αύξησε τον αριθμό των ασθενών οι οποίοι παραπέμπονται για συμμετοχή σε κλινικές μελέτες.

Επιβραβεύουμε τους καλύτερους

Afif El Kik, Immunology Commercial Director, Σάο Πάολο, Βραζιλία

«Αν σημειώνεις καλές επιδόσεις και γνωρίζεις πού θέλεις να πας, δεν είναι ανάγκη να αναζητήσεις τις ευκαιρίες, θα σε εντοπίσουν αυτές». Η επαγγελματική πορεία του Afif στην AbbVie περιλαμβάνει πολυάριθμους ρόλους σε αρκετές χώρες και ηπείρους και δεν παρουσιάζει σημάδια επιβράδυνσης.

Παραδειγματική ηγεσία

Alexander Wuerfel, VP, Global Marketing, Λέικ Κάουντι, Ιλινόι, Η.Π.Α.

«Είναι αδύνατο να διαχωριστεί η στρατηγική από την υλοποίηση. Πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπτυξη ενός δυνατού οράματος και ταυτόχρονα πρέπει να προωθείτε την υλοποίηση. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η διαφορά που διαχωρίζει μια καλή από μια σπουδαία εταιρεία». Το επαγγελματικό ταξίδι του Alex περιλάμβανε ρόλους στη διαχείριση έργων που τον οδήγησαν στην ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή, Αντιπροέδρου στην AbbVie Γερμανίας και τελικά στη σημερινή θέση του στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Αντιπροέδρου Παγκόσμιου Μάρκετινγκ.

Συνεισφέρουμε θετικά σε παγκόσμιο επίπεδο

Kyle Holen, MD, Executive Medical Director, Oncology Development, Λέικ Κάουντι, Ιλινόι, Η.Π.Α.

«Μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, καθώς αν διαθέσουμε ένα νέο φάρμακο στην αγορά, είναι δυνατό να βοηθήσουμε ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αντίθεση με τους περίπου 20 ασθενείς που μπορεί να βοηθήσουμε στην κλινική στη διάρκεια μιας ημέρας». Με σπουδές στην Ιατρική Ογκολογία, η εστίαση του Kyle στην AbbVie είναι η ανακάλυψη τρόπων για την αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων καρκίνου, όπως ο καταστροφικός εγκεφαλικός όγκος, γλοιοβλάστωμα. Έγινε ιατρός για να βοηθήσει τους ασθενείς, αλλά εντάχθηκε στο δυναμικό της AbbVie έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τον θετικό του αντίκτυπο.

Η AbbVie ανά τον κόσμο

Καθεμία από τις πέντε περιοχές της εταιρείας μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών.

Αφοσιωμένοι εργαζόμενοι

Ο εθελοντισμός και η προσφορά στην κοινωνία βρίσκονται στην καρδιά του τρόπου με τον οποίο λειτουργούμε. Μπορείτε να το διαπιστώσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως με την τεράστια συνεισφορά των εργαζομένων μας στη διάρκεια του προγράμματος εθελοντισμού Week of Possibilities που υλοποιείται κάθε χρόνο.