Skip to main content

Η AbbVie ανά τον κόσμο

Ως εργαζόμενος στην AbbVie, θα έχετε συναρπαστικές ευκαιρίες για να καινοτομήσετε, να συνεργαστείτε και να δείξετε το πάθος σας για τους ασθενείς και την αριστεία σε καθημερινή βάση.

Ευκαιρίες σε 5 περιοχές και περισσότερες από 70 χώρες

Είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός με οργανωτική δομή σε πέντε περιοχές, καθεμία από τις οποίες προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών. Χάρη στην παγκόσμια ισχυρή παρουσία μας, έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε μια διεθνή σταδιοδρομία στην εταιρεία μας.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Γίνετε μέλος της κοινότητας ταλέντων μας

Ηνωμένες Πολιτείες

Με έδρα στο Βόρειο Σικάγο στην Πολιτεία του Ιλινόι, η AbbVie στις ΗΠΑ προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και διάθεση προηγμένων θεραπειών και λύσεων με στόχο την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πλέον πολύπλοκες και σοβαρές παθήσεις. Το Βόρειο Σικάγο φιλοξενεί επίσης το Κέντρο Αριστείας Έρευνας & Ανάπτυξης [R&D Center of Excellence], καθώς και τις ομάδες Λειτουργιών και Εμπορικής Διάθεσης. Η ποικιλία των διαθέσιμων ρόλων είναι ανεξάντλητη— από αναλυτές και επιστήμονες μέχρι υπεύθυνοι χάραξης στρατηγικής και επαγγελματίες στον τομέα του Μάρκετινγκ.

Η AbbVie επεκτείνει τον κόμβο ογκολογίας στη Δυτική Ακτή, με τρεις μονάδες στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο (Ρέντγουντ Σίτι, Νότιο Σαν Φρανσίσκο και Σανιβέιλ) που εστιάζουν στην ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων ογκολογικών θεραπειών. Περισσότεροι από 1.000 επιστήμονες,  κλινικοί ιατροί και υπεύθυνοι ανάπτυξης προϊόντων της AbbVie, με σημαντικό επιχειρηματικό υπόβαθρο, εργάζονται σε αυτές τις τρεις μονάδες. Συνδυάζουν την εμπειρογνωσία τους στην ανοσο-ογκολογία, τα βλαστoκύτταρα και την κυτταρική σηματοδότηση με τις γνώσεις τους σχετικά με τα αμφιειδικά αντισώματα, τα συζεύγματα αντισώματος-φαρμάκου (ADCs) και τις τεχνολογίες ομοιοπολικών αναστολέων [covalent-inhibitor] με στόχο την ανακάλυψη και την ανάπτυξη πρωτοποριακών αντικαρκινικών θεραπειών.

Η AbbVie διαθέτει επίσης έναν κόμβο στη Μασαχουσέτη που απασχολεί περίπου 900 άτομα σε ολόκληρη την Πολιτεία. Το Κέντρο Βιοερευνών της AbbVie [Bioresearch Center] στο Γούστερ εστιάζει στην ανακάλυψη βιολογικών και ανοσολογικών παραγόντων, καθώς και στην ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Το 2016, εγκαινιάσαμε το Κέντρο Νευροεπιστημών [Foundational Neuroscience Center] που εκτείνεται σε 43.000 τετραγωνικά πόδια στη βιοτεχνολογική ζώνη στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, όπου ερευνούμε τους υποκείμενους βιολογικούς μηχανισμούς  νευροεκφυλιστικών παθήσεων.

Λατινική Αμερική

Η περιοχή της Λατινικής Αμερικής αποτελεί ένα ισχυρό τμήμα της AbbVie, το οποίο υποδιαιρείται σε δύο υποπεριοχές και τρεις μεμονωμένες χώρες. Η Βόρεια Περιοχή της Λατινικής Αμερικής περιλαμβάνει την υποπεριοχή των Άνδεων (Κολομβία, Περού και Εκουαδόρ), τη Βενεζουέλα, καθώς και την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Η Νότια Περιοχή περιλαμβάνει την Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη. Οι μεμονωμένες χώρες είναι το Μεξικό, η Βραζιλία και το Πουέρτο Ρίκο. Παράλληλα, η Λατινική Αμερική διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο. Λόγω της ταχύτατης ανάπτυξης, η περιοχή της Λατινικής Αμερικής προσφέρει μια ευρεία ποικιλία ρόλων και ευκαιριών.

Δυτική Ευρώπη και Καναδάς

Η περιοχή Δυτικής Ευρώπης και Καναδά περιλαμβάνει 19 χώρες, η καθεμιά από τις οποίες διαθέτει το δικό της μοναδικό εργατικό δυναμικό. Αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύει τον δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό εργαζομένων της εταιρείας μας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Έχουμε συμπεριλάβει τον Καναδά στη συγκεκριμένη ομάδα επειδή το σύστημα υγείας της χώρας  παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με άλλες χώρες της περιοχής.

Η ολοκληρωμένη μονάδα μας στο Λούντβιχσχαφεν της Γερμανίας αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Με 1.900 εργαζομένους, η μονάδα διενεργεί κάθε βήμα της διαδικασίας από την έρευνα μέχρι την ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Επιπλέον, η περιοχή φιλοξενεί τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής— τρεις στην Ιρλανδία και μία στην Ιταλία.

Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Η Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική αντιστοιχεί σε τρεις περιοχές: Ρωσία & Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), Κεντρική Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή & Αφρική. Επειδή αυτή η ομάδα απλώνεται σε 12 ζώνες ώρας και χαρακτηρίζεται από πολλές πολιτιστικές διαφορές, η εργασία στην περιοχή προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε ένα ταχέως εξελισσόμενο ποικιλόμορφο περιβάλλον.

Ιαπωνία, Ασία και Ειρηνικός

Η περιοχή Ιαπωνίας, Ασίας - Ειρηνικού περιλαμβάνει δύο ηπείρους και 14 τοποθεσίες. Τα κεντρικά γραφεία της περιοχής βρίσκονται στη Σιγκαπούρη, όπου φιλοξενούνται περιφερειακές και εταιρικές υπηρεσίες, καθώς και μία νέα μονάδα που εστιάζει στην παραγωγή μικρών μορίων και βιολογικών προϊόντων. Παράλληλα, το Τόκιο φιλοξενεί ένα από τα παγκόσμια ερευνητικά κέντρα της εταιρείας μας.