ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Η πορεία που ακολουθούμε στην έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων ξεκινά πάντα από τον ασθενή. Κάνουμε τις παρακάτω σημαντικές ερωτήσεις: Με ποιον τρόπο δεν ικανοποιούνται αυτήν τη στιγμή οι ανάγκες των ασθενών; Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις θεραπευτικές τους επιλογές; Πώς μπορούμε να εργαστούμε για την επίτευξη καλύτερων εκβάσεων; Αρχίζοντας από τις ανάγκες των ασθενών μπορούμε να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας και να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας: να βοηθήσουμε τους ασθενείς να βελτιώσουν την υγεία και τη ζωή τους.

focusimg1_03

Οι προσπάθειες μας στην έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων εστιάζουν σε ορισμένους βασικούς θεραπευτικούς τομείς, στους οποίους έχουμε αποδεδειγμένη εμπειρογνωσία και όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στις παθήσεις και τον τρόπο διαχείρισής τους. Αυτοί οι βασικοί τομείς εστίασης περιλαμβάνουν την ηπατίτιδα C (HCV), τη νευροεπιστήμη, την ανοσολογία, και την ογκολογία.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με θεραπείες που αναπτύσσουμε σε αυτούς τους τομείς στην ενότητα Το ερευνητικό μας πρόγραμμα. Το ερευνητικό μας πρόγραμμα.


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ιός της ηπατίτιδας C (HCV)

Το πρόγραμμα μας στην ιολογία εστιάζει στην ανάπτυξη θεραπειών για την αντιμετώπιση της ηπατίτιδας C (HCV), μιας ασθένειας που επηρεάζει περισσότερα από 170 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, με περίπου 4 εκατομμύρια άτομα να προσβάλλονται από τον ιό σε ετήσια βάση. Οι λοιμώξεις από τον ιό HCV μπορούν δυνητικά να οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμες επιπλοκές. Οι επιστήμονες της AbbVie εργάζονται για την αλλαγή των τρεχουσών θεραπευτικών πρακτικών δημιουργώντας ένα νέο, ελεύθερο ιντερφερόνης θεραπευτικό σχήμα για τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό HCV.


ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Διενεργούμε καινοτόμο έρευνα επί ιδιοσκευασμάτων που στοχεύουν στους εγκεφαλικούς υποδοχείς. Αυτοί οι υποδοχείς ρυθμίζουν τον πόνο, τη διάθεση, τη μνήμη και άλλες νευρικές λειτουργίες. Διαθέτουμε μια σειρά πρώιμων και προηγμένων ερευνητικών ιδιοσκευασμάτων σε μελέτες σε ανθρώπους για παθήσεις όπως η σχιζοφρένεια, ο χρόνιος πόνος, η νόσος του Αλτσχάιμερ, η νόσος του Πάρκινσον, το σύνολο των οποίων επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.


ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ

Η επιστημονική εμπειρία της AbbVie με τους βιολογικούς παράγοντες που ανέπτυξε, χρησιμεύει ως ισχυρή βάση για τη συνέχιση της έρευνας στην ανοσολογία. Η AbbVie ερευνά μια σειρά επιπλέον παθήσεων συμπεριλαμβανομένων των σπονδυλοαρθριτίδων, της διαπυητικής ιδρωταδενίτιδας και της ραγοειδίτιδας, το σύνολο των οποίων βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξης. Τα προγράμματα βασικής έρευνας της εταιρείας μας εστιάζουν στην έρευνα τόσο στοχευμένων από του στόματος θεραπειών όσο και βιολογικών παραγόντων. Οι επιστήμονες της AbbVie καινοτομούν στο θεραπευτικό τομέα των αντισωμάτων, με τη δημιουργία και την ανάπτυξη αντισωμάτων διπλής μεταβλητής περιοχής (DVD-Ig), κάτι που επιτρέπει τη δημιουργία συνδυασμού βιολογικών παραγόντων για την ταυτόχρονη στόχευση σε πολλαπλών μονοπάτια οδών που είναι υπεύθυνα για την εξέλιξη των νοσημάτων.


ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ

Η έρευνα της εταιρείας μας στον τομέα της ογκολογίας εστιάζει στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη στοχευμένων θεραπειών που δρουν ενάντια στις διαδικασίες στις οποίες βασίζεται ο καρκίνος επιβίωσή του. Ερευνούμε μηχανισμούς μορίων μικρoού και μεγάλου μοριακού βάρους, ενώ οι εσωτερικές μας ερευνητικές προσπάθειες εξισορροπούνται από εξωτερικές συνεργασίες με άλλες φαρμακευτικές εταιρείες, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους κρατικούς φορείς. Η ογκολογική φαρέτρα της AbbVie περιλαμβάνει 7 νέα μόρια σε κλινικές δοκιμές, τα οποία μελετώνται σε περισσότερα από 15 διαφορετικά είδη καρκίνου και τύπων νεοπλασιών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα πλέον συχνά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα είδη καρκίνου, όπως το πολλαπλό μυέλωμα και η χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία.


Αφήνετε τον ιστότοπο abbvie.gr

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε προορίζεται για τους κατοίκους μίας ή περισσότερων συγκεκριμένων χωρών, όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπο αυτόν. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτικά και άλλα προϊόντα ή για χρήσεις αυτών των προϊόντων που δεν είναι εγκεκριμένες σε όλες τις χώρες ή περιοχές. Αν κατοικείτε σε χώρα πέραν εκείνων στις οποίες απευθύνεται ο συγκεκριμένος ιστότοπος, επικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα της AbbVie για να πληροφορηθείτε καταλλήλως σχετικά με προϊόντα που προορίζονται για τη χώρα σας.

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να είναι σε διαφορετική γλώσσα από την ομιλούμενη στη χώρα σας

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Εξακολουθείτε να θέλετε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο της Abbvie;

ΕΞΟΔΟΣ abbvie.gr


Το παρακάτω "Ναι" link θα σας μεταφέρει εκτός των ιστοτόπων που ανήκουν στην Abbvie

Tα links που σας μεταφέρουν εκτός των παγκοσμίων ιστοτόπων της Abbvie, δεν υπόκεινται κάτω από τον έλεγχο της Abbvie, και η Abbvie δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων και για άλλα links τα οποία μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Abbvie παρέχει αυτά τα links για δική σας διευκόλυνση και η ύπαρξή τους δεν υπονοεί επιδοκιμασία των σχετικών ιστότοπων απο την Abbvie

Ο ιστότοπος που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Επιθυμείτε να αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο;