ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Επενδύοντας στην έρευνα και ενθαρρύνοντας ένα περιβάλλον παθιασμένης αφοσίωσης στην καινοτομία, μπορούμε να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε θεραπείες που ικανοποιούν τις πλέον πιεστικές ανάγκες υγείας των ασθενών. Το χαρτοφυλάκιο Θεραπειών της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση βασικών τομέων της υγείας και ένα εύρωστο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης πολλά υποσχόμενων θεραπειών, μας βοηθούν να κάνουμε τη διαφορά για τους ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πάθος μας βοηθά τους ασθενείς

Η καινοτομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της AbbVie ως παγκόσμιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας. Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη φαρμάκων που μπορούν να επιτύχουν ισχυρές κλινικές επιδόσεις, μετρήσιμα οφέλη για τους ασθενείς , ιδιαίτερα σε τομείς όπου υπάρχει σημαντική ανάγκη, όπως η ηπατίτιδα C, η νευρολογία, η ανοσολογία, και η ογκολογία.

Η προσέγγιση της ΑbbVie στην επιστημονική καινοτομία βασίζεται σε ένα εντυπωσιακό ιστορικό επιδόσεων στην ανάπτυξη επαναστατικών επιστημονικών επιτευγμάτων. Οι επιστήμονές μας ανακάλυψαν και ανέπτυξαν δύο από τα πρώτα φάρμακα για την αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης, αλλάζοντας τις προοπτικές για πολλούς ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τη συγκεκριμένη νόσο. Το έργο μας στην ανοσολογία έχει ωφελήσει ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσο του Crohn και άλλα χρόνια, αυτοάνοσα νοσήματα. Συνεχίζουμε να προωθούμε την επιστημονική έρευνα σε πολλούς θεραπευτικούς τομείς.


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ

Γνωρίζουμε επίσης ότι ορισμένες από τις σημαντικότερες ιατρικές ανακαλύψεις προκύπτουν συχνά από συνεργασίες στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Προκειμένου να βρούμε πιθανές νέες θεραπείες για τους ασθενείς, ψάχνουμε πολλά υποσχόμενες ανακαλύψεις τόσο εντός όσο και εκτός της AbbVie. Συμπράττουμε και συνεργαζόμαστε με ομοειδείς εταιρείες, πανεπιστήμια, μη κυβερνητικές οργανώσεις, καθώς και άλλους σχετικούς φορείς, προκειμένου να βρούμε λύσεις για τους ασθενείς ανά την υφήλιο, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν στιγμές όπου μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα μαζί παρά ο καθένας χωριστά.
 

focusimg2_03

ΤΟΜΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Οι βασικοί θεραπευτικοί τομείς εστίασης της εταιρείας μας περιλαμβάνουν την ηπατίτιδα C (HCV), τη νευροεπιστήμη, την ανοσολογία, την ογκολογία, τη νεφρολογία και τη γυναικεία υγεία.

Μάθετε περισσότερα »

focusimg_02

ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεσμευόμαστε για την έρευνα και ανάπτυξη πολλά υποσχόμενων φαρμάκων προκειμένου να προσφέρουμε ουσιαστικές θεραπείες στους ασθενείς.

Προβολή ερευνητικού προγράμματος »

focusimg_03

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε τομείς όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στις παθήσεις και τον τρόπο διαχείρισής τους.

Προβολή της διαδικασίας που ακολουθούμε »

Αφήνετε τον ιστότοπο abbvie.gr

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε προορίζεται για τους κατοίκους μίας ή περισσότερων συγκεκριμένων χωρών, όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπο αυτόν. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτικά και άλλα προϊόντα ή για χρήσεις αυτών των προϊόντων που δεν είναι εγκεκριμένες σε όλες τις χώρες ή περιοχές. Αν κατοικείτε σε χώρα πέραν εκείνων στις οποίες απευθύνεται ο συγκεκριμένος ιστότοπος, επικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα της AbbVie για να πληροφορηθείτε καταλλήλως σχετικά με προϊόντα που προορίζονται για τη χώρα σας.

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να είναι σε διαφορετική γλώσσα από την ομιλούμενη στη χώρα σας

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Εξακολουθείτε να θέλετε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο της Abbvie;

ΕΞΟΔΟΣ abbvie.gr


Το παρακάτω "Ναι" link θα σας μεταφέρει εκτός των ιστοτόπων που ανήκουν στην Abbvie

Tα links που σας μεταφέρουν εκτός των παγκοσμίων ιστοτόπων της Abbvie, δεν υπόκεινται κάτω από τον έλεγχο της Abbvie, και η Abbvie δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων και για άλλα links τα οποία μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Abbvie παρέχει αυτά τα links για δική σας διευκόλυνση και η ύπαρξή τους δεν υπονοεί επιδοκιμασία των σχετικών ιστότοπων απο την Abbvie

Ο ιστότοπος που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Επιθυμείτε να αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο;