Αίθουσα Tύπου

Η AbbVie ολοκλήρωσε την εξαγορά της Allergan

8 Μαΐου 2020

NORTH CHICAGO, Ill.,
May 8, 2020 /PRNewswire/ -- Η AbbVie (NYSE: ABBV), μία παγκόσμια
βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα, ανακοίνωσε σήμερα ότι
ολοκλήρωσε την εξαγορά της Allergan plc, κατόπιν έγκρισης όλων των ρυθμιστικών
κυβερνητικών αρχών, όπως ορίζεται από τις απαιτήσεις της συμφωνίας, καθώς και
έγκρισης από το ιρλανδικό Ανώτερο Δικαστήριο.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η προσέλκυση επενδύσεων Έρευνας & Ανάπτυξης να αποκτήσει χαρακτηριστικά εθνικής πολιτικής

3 Οκτωβρίου 2019

Με αφορμή την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για συμψηφισμό των επενδύσεων Έρευνας & Ανάπτυξης με τις πολύ υψηλές υποχρεωτικές επιστροφές που καταβάλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής της AbbVie κ. Πασχάλης Αποστολίδης μίλησε για το «παράθυρο ευκαιρίας» που ανοίγει στη χώρα μας, το οποίο θα πρέπει να φροντίσουμε να αποδώσει καρπούς στην οικονομία και την απασχόληση τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Επένδυση στην Καινοτομία του αύριο!

21 Ιουνίου 2019

Η AbbVie με τη συμμετοχή της στο 18ο HealthWorld επιδιώκει να συμβάλλει εποικοδομητικά στον διάλογο για τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στη φαρμακευτική καινοτομία.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Οι εργαζόμενοι της AbbVie ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

19 Ιουνίου 2019

Η εβδομάδα εθελοντισμού της AbbVie “Week of Possibilities” πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.000 εργαζομένων παγκοσμίως

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η AbbVie στην κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

8 Aπριλίου 2019

Από το 2015 έως σήμερα η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην έρευνα του «Great Place to Work», κατακτώντας φέτος τη 2η θέση στην κατηγορία των 50 - 250 εργαζομένων. Με τη διάκριση αυτή, η AbbVie είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για 5 συνεχόμενα χρόνια κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα των νικητών της ετήσιας έρευνας Best Workplaces σε όλες τις κατηγορίες των ελληνικών επιχειρήσεων, 1η το 2015, 2η το 2016, 1η το 2017, 3η το 2018. 

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η AbbVie Running Team έτρεξε στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας τα «Checkpoint»

20 Μαρτίου 2019

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, με τη συμμετοχή της στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 17 Μαρτίου, στάθηκε δίπλα στον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας - Θετική Φωνή, στηρίζοντας τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint». Η ομάδα της AbbVie συμμετέχει για 7η χρονιά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, και χάρη στη φετινή συμμετοχή των 80 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της AbbVie, και στους δύο αγώνες των 21 χλμ και 5χλμ., κάλυψε περισσότερα από 800 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Φαρμακευτική καινοτομία: το μέλλον σήμερα

28 Φεβρουαρίου 2019

Στην πρόσκληση του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς η AbbVie δηλώνει ενεργά παρούσα. Με κεντρικό μήνυμα «Η φαρμακευτική καινοτομία είναι το μέλλον σήμερα», ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Πασχάλης Αποστολίδης θα μιλήσει για την ψήφο εμπιστοσύνης της AbbVie στην ελληνική οικονομία μέσα από την επιλογή της εταιρείας να εγκαταστήσει στην Ελλάδα τον κόμβο κλινικής έρευνας για 12 χώρες της νότιας Ευρώπης.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »