Skip to main content

Αίθουσα Tύπου

Αίθουσα τύπου

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο κατακτά η AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

15η Απριλίου 2024

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η AbbVie στα Αριστεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), στις 5 Απριλίου 2024. Δύο σημαντικές διακρίσεις σε έναν θεσμό ο οποίος από το 2001 επιβραβεύει την αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο φαρμακευτικό management.

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου

H AbbVie αποκτά την Πιστοποίηση του Great Place to Work® GREECE 2024

1η Μαρτίου 2024

H AbbVie Ελλάδας έλαβε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, ως αναγνώριση για την εργασιακή της κουλτούρα, η οποία την καθιστά ως εργοδότη επιλογής. Η Πιστοποίηση βασίζεται σε μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas και προκύπτει, κυρίως, από την άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου
 

Η AbbVie στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με δύο δράσεις, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

18 Ιανουαρίου 2024

Η AbbVie Ελλάδας πιστή στη φιλοσοφία της για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) και το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για να ανακουφίσει όσους επλήγησαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο Ντάνιελ, το οποίο προκάλεσε τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου
 

ώΡΑ να δούμε τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα στις σωστές διαστάσεις

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης «ώΡΑ να γίνουν εύκολα», να ενημερώσει και να ενεργοποιήσει τους ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα να επισκεφθούν τον ρευματολόγο τους για την έγκαιρη διάγνωση και για τον σχεδιασμό της ενδεδειγμένης και εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης. Οι ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα λόγω της φλεγμονής και του πόνου στις αρθρώσεις, συχνά, καταβάλουν υπερβάλλουσα προσπάθεια για να πραγματοποιήσουν ακόμα και απλές καθημερινές δραστηριότητες, όπως να ανοίξουν μία πόρτα η οποία τους φαίνεται πολύ βαριά, να ανέβουν τη σκάλα η οποία φαντάζει μεγάλη ή να σηκώσουν μία κούπα την οποία νιώθουν ‘ασήκωτη’.  Η εκστρατεία ενεργοποίησης των ασθενών με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα «ώΡΑ να γίνουν εύκολα» εντάσσεται στη δέσμευση της AbbVie να συνδράμει ουσιαστικά, ώστε οι ασθενείς να κινητοποιηθούν, να δουν τη νόσο στις σωστές διαστάσεις σε συνεργασία με τον ρευματολόγο τους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους κάνοντας πιο εύκολες τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Από τις 4 Οκτωβρίου 2023 οι ασθενείς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες την ενημερωτική ιστοσελίδα www.ora-na-ginoun-eukola.gr .

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου 

 

Οι άνθρωποι της AbbVie προσφέρουν στην κοινωνία μέσω του εθελοντικού προγράμματος Week of Possibilities

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Για 8η χρονιά οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα συμμετείχαν στο ετήσιο πρόγραμμα Week of Possibilities, με στόχο να στηρίξουν, μέσω του εθελοντισμού, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και το περιβάλλον. Το Week of Possibilities είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εργαζόμενοι της AbbVie μοιράζονται μια κοινή εμπειρία με έμφαση στη δύναμη της προσφοράς και ανταπόδοσης στην κοινωνία, με πράξεις. Φέτος, από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου χιλιάδες εργαζόμενοι της AbbVie, σε περισσότερες από 50 χώρες, συνεργάστηκαν με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωνικούς εταίρους για να ενισχύσουν το έργο τους, μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου

 

www.skipad.gr Κάνε SKIP το βάρος της Ατοπικής Δερματίτιδας

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023.

Από τις 29 Μαρτίου 2023, η εκστρατεία ενεργοποίησης των ατόμων που ζουν με ατοπική δερματίτιδα «SKIP AD - Κάνε SKIP το βάρος της Ατοπικής Δερματίτιδας» είναι στον ‘αέρα’ μέσω της ιστοσελίδας www.skipad.gr.

Η εκστρατεία ενημέρωσης είναι μία πρωτοβουλία της AbbVie, της παγκόσμιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας, που στόχο έχει να ενημερώσει, να ενδυναμώσει και να ενεργοποιήσει τους ασθενείς με ατοπική δερματίτιδα ώστε να επικοινωνήσουν και να επισκεφθούν τον εξειδικευμένο επαγγελματία Υγείας, τον Δερματολόγο, για την έγκαιρη διάγνωση και τον σχεδιασμό εξατομικευμένης θεραπείας που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου

 

Νέα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην AbbVie Ελλάδας

 

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Από την 1η Απριλίου 2023, η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου στην AbbVie Pharmaceuticals για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, διαδεχόμενη τον Πασχάλη Αποστολίδη ο οποίος μετρά 37 χρόνια σημαντικής προσφοράς στη φαρμακευτική βιομηχανία έχοντας διατελέσει, από το 2001 έως το 2012, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Abbott Laboratories στην Ελλάδα και Κύπρο, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie Pharmaceuticals για Ελλάδα και Κύπρο από το 2013 έως σήμερα και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας από το 2015 έως το 2018.  Παράλληλα, ο κ. Αποστολίδης κατείχε καίριες θέσεις ευθύνης ως Πρόεδρος της Φαρμακευτικής Επιτροπής του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής τoυ Pharma Innovation Forum.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

 

Η AbbVie αναγνωρίστηκε ως ‘Εργασιακό Περιβάλλον Φιλικό προς την Ημικρανία’ από την European Migraine and Headache Alliance

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η AbbVie αναγνωρίστηκε ως ‘Εργασιακό Περιβάλλον Φιλικό προς την Ημικρανία’ από την European Migraine and Headache Alliance (EMHA), έναν μη κερδοσκοπικό Οργανισμό που προασπίζει τα δικαιώματα των ανθρώπων που πάσχουν από ημικρανία. Η ειδική σήμανση συνιστά μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της European Migraine and Headache Alliance, η οποία αναγνωρίζει κάθε εργασιακό περιβάλλον που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με ημικρανία ισότιμα με τους υπόλοιπους εργαζομένους. Ενώ προστατεύουμε την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιπρόσθετα, συμβάλλουμε στη διατήρηση ταλέντων αλλά και στην προσέλκυση νέων ταλέντων που επιθυμούν να εργαστούν σε ένα φιλικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον.

Διαβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου
 

Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με Απορρόφηση της «ALLERGAN ΕΛΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την «ABBVIE ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σύμφωνα με τους Ν. 4601/2019 και 2166/1993

Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022

Σημαντική διάκριση της AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, έλαβε σημαντική διάκριση στην έρευνα για την εταιρική φήμη MOST ADMIRED COMPANIES 2022, την οποία διοργανώνει τα τελευταία οκτώ χρόνια, το FORTUNE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την KPMG. Φέτος, η AbbVie αναδείχθηκε 11η ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

 

Οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα ανταποδίδουν στην κοινωνία μέσω του εθελοντικού προγράμματος Week of Possibilities

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα συμμετείχαν για 7η χρονιά στο ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα Week of Possibilities, ένα πρόγραμμα το οποίο ενώνει τους εργαζομένους της AbbVie, παγκοσμίως, με σκοπό να ανταποδώσουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω του εθελοντισμού. Από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, χιλιάδες εργαζόμενοι της AbbVie σε περισσότερες από 50 χώρες ένωσαν τις δυνάμεις τους με αξιόπιστους μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και κοινωνικούς εταίρους προσφέροντας εθελοντική εργασία προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων τους, μέσα από ποικίλα προγράμματα προσφοράς και εκπαίδευσης. 

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »
 

Η AbbVie διακρίνεται ανάμεσα στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η AbbVie αναδεικνύεται από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas, μία από τις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50 - 250 εργαζομένων, στην Ελλάδα. Η 5η θέση στον διαγωνισμό Great Place to Work®, αποδεικνύει τη δέσμευση της AbbVie στον άνθρωπο και στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που υπερβαίνει στερεότυπα και προκαταλήψεις και εστιάζει στην ευημερία και στην πρόοδο των εργαζομένων, καθώς και στην ανάπτυξη και στη διαχρονικότητα της εταιρείας.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

 

Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατακτά το ‘χρυσό’στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), στις 29 Απριλίου 2022.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

 

Η AbbVie υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 η AbbVie υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων και του Diversity Charter Greece, για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

 

H AbbVie αναδεικνύεται ως μία από τις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

H AbbVie, αναδείχθηκε 14η ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στην έρευνα για την εταιρική φήμη 20 MOST ADMIRED COMPANIES 2021, για την εταιρική φήμη την οποία διοργανώνει τα τελευταία 7 χρόνια, το FORTUNE στην Ελλάδα σε συνεργασία με την KPMG. Η ανάδειξη στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο κύρος για τις διακριθείσες εταιρείες καθώς κρίνεται από την ίδια την επιχειρηματική κοινότητα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 εταιρειών και 1.500 κορυφαίων στελεχών, βάσει κριτηρίων και μεθοδολογίας που θέτει η αμερικανική έκδοση. 

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η AbbVie ανάμεσα στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα, για έβδομη συνεχή χρονιά

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η AbbVie αναδεικνύεται από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas, μία από τις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50 - 250 εργαζομένων, στην Ελλάδα.  Η φετινή έβδομη θέση, είναι η έβδομη συνεχής επιβράβευση από το Great Place to Work®, και αναδεικνύει τη σταθερή αφοσίωση της AbbVie στη δημιουργία και στη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο στηρίζεται διαχρονικά στο πνεύμα συνεργασίας, στον αμοιβαίο σεβασμό και στον ενθουσιασμό όλων των εργαζομένων. 

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Μία σημαντική διάκριση της AbbVie για την εξατομικευμένη και σύγχρονη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, στα People Excellence Awards 2020 της KPMG

22 Απριλίου 2021

H AbbVie στο πλαίσιο της ανάληψης καινοτόμων πρωτοβουλιών και της εφαρμογής σύγχρονων πρακτικών στη διαχείριση των εργαζομένων, επιβραβεύτηκε με μία σημαντική διάκριση στα People Excellence Awards 2020 της KPMG.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

H AbbVie λαμβάνει Πιστοποίηση ως εργοδότης επιλογής από το Great Place to Work®

9 Φεβρουαρίου 2021

H AbbVie έλαβε Πιστοποίηση ως εργοδότης επιλογής από τον Οργανισμό Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®) για το 2021, μετά από μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η AbbVie ολοκλήρωσε την εξαγορά της Allergan

8 Μαΐου 2020

NORTH CHICAGO, Ill.,
May 8, 2020 /PRNewswire/ -- Η AbbVie (NYSE: ABBV), μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην έρευνα, ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Allergan plc, κατόπιν έγκρισης όλων των ρυθμιστικών κυβερνητικών αρχών, όπως ορίζεται από τις απαιτήσεις της συμφωνίας, καθώς και έγκρισης από το ιρλανδικό Ανώτερο Δικαστήριο.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η προσέλκυση επενδύσεων Έρευνας & Ανάπτυξης να αποκτήσει χαρακτηριστικά εθνικής πολιτικής

3 Οκτωβρίου 2019

Με αφορμή την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για συμψηφισμό των επενδύσεων Έρευνας & Ανάπτυξης με τις πολύ υψηλές υποχρεωτικές επιστροφές που καταβάλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής της AbbVie κ. Πασχάλης Αποστολίδης μίλησε για το «παράθυρο ευκαιρίας» που ανοίγει στη χώρα μας, το οποίο θα πρέπει να φροντίσουμε να αποδώσει καρπούς στην οικονομία και την απασχόληση τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Επένδυση στην Καινοτομία του αύριο!

21 Ιουνίου 2019

Η AbbVie με τη συμμετοχή της στο 18ο HealthWorld επιδιώκει να συμβάλλει εποικοδομητικά στον διάλογο για τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στη φαρμακευτική καινοτομία.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Οι εργαζόμενοι της AbbVie ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

19 Ιουνίου 2019

Η εβδομάδα εθελοντισμού της AbbVie “Week of Possibilities” πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.000 εργαζομένων παγκοσμίως

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η AbbVie στην κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

8 Aπριλίου 2019

Από το 2015 έως σήμερα η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην έρευνα του «Great Place to Work», κατακτώντας φέτος τη 2η θέση στην κατηγορία των 50 - 250 εργαζομένων. Με τη διάκριση αυτή, η AbbVie είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για 5 συνεχόμενα χρόνια κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα των νικητών της ετήσιας έρευνας Best Workplaces σε όλες τις κατηγορίες των ελληνικών επιχειρήσεων, 1η το 2015, 2η το 2016, 1η το 2017, 3η το 2018. 

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Η AbbVie Running Team έτρεξε στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας τα «Checkpoint»

20 Μαρτίου 2019

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, με τη συμμετοχή της στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 17 Μαρτίου, στάθηκε δίπλα στον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας - Θετική Φωνή, στηρίζοντας τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint». Η ομάδα της AbbVie συμμετέχει για 7η χρονιά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, και χάρη στη φετινή συμμετοχή των 80 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της AbbVie, και στους δύο αγώνες των 21 χλμ και 5χλμ., κάλυψε περισσότερα από 800 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »

Φαρμακευτική καινοτομία: το μέλλον σήμερα

28 Φεβρουαρίου 2019

Στην πρόσκληση του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς η AbbVie δηλώνει ενεργά παρούσα. Με κεντρικό μήνυμα «Η φαρμακευτική καινοτομία είναι το μέλλον σήμερα», ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Πασχάλης Αποστολίδης θα μιλήσει για την ψήφο εμπιστοσύνης της AbbVie στην ελληνική οικονομία μέσα από την επιλογή της εταιρείας να εγκαταστήσει στην Ελλάδα τον κόμβο κλινικής έρευνας για 12 χώρες της νότιας Ευρώπης.

Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου »