ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚA ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΑΤΟΜΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


career_img_03

Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Στην AbbVie, συνεργαζόμαστε καθημερινά ώστε να ανακαλύψουμε και να επιτύχουμε νέους τρόπους για τη βελτίωση της υγείας του κόσμου. Οι εργαζόμενοί μας είναι παθιασμένοι με το αντικείμενό μας και εμπνέονται από τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στην υγεία του κόσμου και του κοινωνικού συνόλου σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε χιλιάδες εργαζόμενους με διαφορετικό υπόβαθρο, εμπειρογνωσία και προοπτική, αλλά ο στόχος μας να βελτιώσουμε την υγεία του κόσμου μάς βοηθά να εστιάσουμε στο έργο μας. Ο επαναπροσδιορισμός του τι είναι δυνατόν αποτελεί το αντικείμενο της δουλειάς μας και το πάθος μας. Οι άνθρωποί μας κάνουν την πιθανότητα πραγματικότητα. Ανακαλύψτε τις πιθανότητες στην AbbVie.


Αφήνετε τον ιστότοπο abbvie.gr

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε προορίζεται για τους κατοίκους μίας ή περισσότερων συγκεκριμένων χωρών, όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπο αυτόν. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει πληροφορίες για φαρμακευτικά και άλλα προϊόντα ή για χρήσεις αυτών των προϊόντων που δεν είναι εγκεκριμένες σε όλες τις χώρες ή περιοχές. Αν κατοικείτε σε χώρα πέραν εκείνων στις οποίες απευθύνεται ο συγκεκριμένος ιστότοπος, επικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα της AbbVie για να πληροφορηθείτε καταλλήλως σχετικά με προϊόντα που προορίζονται για τη χώρα σας.

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να είναι σε διαφορετική γλώσσα από την ομιλούμενη στη χώρα σας

Ο ιστότοπος της Abbvie που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Εξακολουθείτε να θέλετε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο της Abbvie;

ΕΞΟΔΟΣ abbvie.gr


Το παρακάτω "Ναι" link θα σας μεταφέρει εκτός των ιστοτόπων που ανήκουν στην Abbvie

Tα links που σας μεταφέρουν εκτός των παγκοσμίων ιστοτόπων της Abbvie, δεν υπόκεινται κάτω από τον έλεγχο της Abbvie, και η Abbvie δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοτόπων και για άλλα links τα οποία μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Abbvie παρέχει αυτά τα links για δική σας διευκόλυνση και η ύπαρξή τους δεν υπονοεί επιδοκιμασία των σχετικών ιστότοπων απο την Abbvie

Ο ιστότοπος που ζητήσατε να επισκεφθείτε ενδέχεται να μην είναι βελτιστοποιημένος για το μέγεθος της οθόνης σας.

Επιθυμείτε να αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο;